2011. július 24., vasárnap

A 3D RAW és a fülbevaló

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy 3D RAW technika, amit péntek este sikerrel elsajátítottam, és szombaton már "éles" volt a bevetés. Fülbevaló készítéséhez használtam fel a technikát.
A következő fityegős füli került ki a kezeim közül:


A középső, nagy gyöngy körül látható sok-sok kicsi 11/0-ás jappány kása lett általam 3D RAW-ba rendezve. A munka többi része már gyorsabb folyamat volt, de az első karika készítése beletelt egy kis időbe...az összekapcsolása még többe. Pedig a leírás szerinti mindösszesen 3 gyöngyöt kellett belefűzni, s ezzel kapcsolni... Na igen ám! De pár óra után rájöttem, hogy rossz a leírás, s 4 gyöngy kell mindehhez. :)
A második karika már jóval gyorsabban készült. Mit jóval! Össze sem lehet hasonlítani. Erre mondják, hogy "gyakorlat teszi a mester". S bár mester nem vagyok, de a gyakorlat meghozta gyümölcsét.
Röviden a színválasztásról: Eredetileg rózsaszín-lila lett volna, de a lila teklám nem illet ehhez a kásagyöngyhöz, a rózsaszín meg kicsi volt...Aztán a kezembe került ez a türkíz gyöngy, ami szintén anyu egyik nagyláncának szétszedéséből származik. S már el is volt döntve a szín. Ez lila-türkíz lesz, s a másik tervben lévő (azóta elkészült) fülbevaló lesz lila-rózsaszín, pontosabban mályva.

Mindjárt jön az is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése