2011. szeptember 10., szombat

Bogyó, mi megosztó :)

Már készítettem egy ilyen láncot, zöld-lila színben. Én nagyon elégedett voltam-vagyok vele, sok ismerősömnek is tetszik, s nagyon meglepődtem, amikor a minap a "nem tetszik" kerek-perec elhangzott rá. Jó-jó, nem tetszhett mindenkinek, minden...
Csak először is: ennél a munkánál nem számítottam erre.
Másodszor az illető, aki mondta, nem olyan jellegű ismerősöm, akitől ezt építően tudtam volna fogadni.. Inkább éreztem "leszólásnak", mint izléskülönbségnek, értitek? :)

Na szóval. Szintén minap, mivel minap sokat lehet ám cselekedni, szuper gyöngyöket vettem... s volt egy szín, mi gömb akart lenni! Így fűztem mááásik gömbőcöt. Nem azért, hogy "Na, most megmutatozzak", hanem mintának szántam egy helyre.

Ez lett:

3 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett! Tetszik ez a piros-fehér színösszeállítás...
    Az üzleti érzék teljes hiánya, meg a butaság érdekes ízlésficamokat tud előidézni egyeseknél.
    Rá se ránts!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett a bogyeszod!!! Az ilyen jellegű beszólásokkal pedig egy picit sem szabad foglalkozni! Lehet, hogy csak irigy, mert ő nem tud ilyet! :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Nektek! Örülök, hogy tetszik!
    Nem egy bonyolult ilyet csinálni, biztos meg tudná oldani az intrikus, inkább csak nem tud megfelelően fogalmazi, hangsúlyozni, lehet el kéne olvasnia a Magyar Helyesejtés Könyvét. Mert van ám ilyen! Milyen jó, hogy újra iskolába járok. :) Az egyik előadáson mutatta a tantónéni.
    Évi kis korrektúra, vagyis inkább finomítás: A fehér inkább ekrüs, de ez a képen nem látszik. ;)
    A piros pedig gyönyörű gyöngy. Piros és bordó között félúton, fényes, de nem túlzottan...:)
    Milyen jó, hogy ilyen "igénytelen" vagyok, s egy kínai kásagyöngyről is így tudok áradozni, s nem csak egy swarovskiról. :)

    VálaszTörlés